top of page
One Day Wedding Planner
1500 euro*
Coordonarea evenimentului propriu-zis

   Chiar daca aveti stabilite toate detaliile si considerati ca aveti nevoie de un coordonator de eveniment doar in ziua nuntii, munca noastra incepe de fapt cu 2 saptamani inainte.

Ne veti prezenta detaliile stabilite cu furnizorii, astfel incat sa stim exact ce avem de facut in continuare.

   Vom lua legatura cu toti furnizorii implicati, vom discuta cu acestia despre produsele si serviciile ce trebuie livrate in ziua respectiva, si vom realiza desfasuratorul evenimentului (orele la care trebuie sa ajunga fiecare furnizor astfel incat toate pregatirile sa fie gata la timp, programul artistic si orele de servire a meniului pentru o buna desfasurare a evenimentului)

   Noi vom ajunge in locatie in dimineata nuntii (in functie de distanta putem ajunge si cu o zi inainte) pentru a avea grija ca furnizorii si inclusiv locatia sa livreze produsele si serviciile asa cum am discutat si sa ne asiguram ca totul decurge conform programului alcatuit. Astfel ca in momentul cand voi si invitatii veti ajunge in locatie, sa va bucurati de cum arata totul si sa avem un inceput de petrecere perfect. Si petrecerea va continua la fel de frumos pentru ca noi vom fi acolo pana la final si vom avea grija de acest lucru.

*Pentru nunti care au loc in Bucuresti. Pentru alte zone, se vor adauga cheltuielile cu deplasarea (transport si cazare).

*Pret valabil pentru evenimente cu maximum 150 de invitati. 

*Pret valabil pentru evenimentele din 2024.

Making of - Wedding Day

Making of - Wedding Day

Making of - Wedding Day
Search video...
Organizare_botez_Monticello_events_decor_botez

Organizare_botez_Monticello_events_decor_botez

01:30
Play Video
Wedding planner - Monticello

Wedding planner - Monticello

04:17
Play Video
Full Wedding Planning

Full Wedding Planning

04:42
Play Video
bottom of page