top of page

Making Dreams Come True

Larisa Tofan
Co-Founder & Creative Director
Mother of an angel, loving wife and
a dedicated wedding planner

Turning a Vision into Reality

Izabela Gontaru
Co-Founder & Creative Director
Addicted to my beautiful family 
Weddings lover

A Perfectionist on Every Detail 

   “Noi” suntem Izabela si Larisa, suntem Betty & Wilma, Laverne & Shirley, Mulder & Scully, yin & yang. Suntem partenere, cele mai bune prietene si nu în ultimul rând, surori. Ne completam, ne contrazicem, ne place sa reinventam fiecare eveniment, fie nunta, botez sau orice alt moment important, unde creativitatea, buna dispozitie si munca in echipa sunt cuvinte cheie.

Ne aflam pe o piata care abunda in organizatori de evenimente si wedding planneri, iar acesta îl consideram a fi un lucru bun. Piata abunda si in cupluri care se iubesc si care se decid sa îsi uneasca sufletele cel putin in aceasta viata; si cupluri care dau viata si o forma palpabila iubirii lor. Deci avem nevoie de persoane inspirate care sa ne ajute sa organizam si sa imortalizam în cel mai frumos mod posibil aceste momente.

   Iar noi o facem în stilul nostru, o facem cu bucurie si ne hranim cu bucuria voastra. Feedback-urile pe care le primim sunt foarte importante pentru noi. Sunt caramizi care cladesc increderea in noi, in munca noastra si care ne dau necesarul de energie pentru ca urmatorul eveniment sa fie cel putin la fel de frumos si de apreciat. ♥

Experienta noastra in domeniu

Ca doua surori care se iubesc si care apreciaza frumosul, oamenii si detaliile care fac diferenta, am inceput impreuna aceasta activitate in anul 2011, entuziasmate si nerabdatoare sa cunoastem cupluri care se iubesc si pe care sa le indrumam si sa le ajutam in organizarea nuntii, evenimentul mult asteptat. Dorinta de a invata cat mai multe, de a cunoaste piata cat mai bine si de a evolua ca organizatoare, ne-a determinat sa ne implicam si in organizarea altor tipuri de evenimente private si corporate. A fost un drum cu peripetii, momente memorabile, experiente unice, iar faptul ca ne-am avut una pe alta ne-a dat si mai multa forta de munca si motivatie. In continuare este un drum cu peripetii, iar noi suntem la fel de entuziasmate si nerabdatoare, dar cu mai multa experienta, atat de viata, cat si in lumea evenimentelor.

 

Am invatat ca dragostea si casatoria nu stau in cele mai scumpe flori sau in cea mai extravanganta locatie, ca iubirea nu are varsta, ca nunta este despre voi si nu exista reguli despre cum ar trebui sa fie sau cum ar trebui sa arate, ca optimismul nostru si rabdarea sunt niste atuuri foarte importante, ca trebuie sa fim pregatite pentru imprevizibil si sa avem un plan de back-up in cazul in care ploua :). And last but not least, am invatat ca un wedding planner bun chiar face diferenta.

bottom of page