top of page
Full Wedding Planning
2800 euro*
Consultanta, planificare, coordonare
Descrierea pachetului pe scurt

CONSULTANTA

Sfaturi cu privire la absolut toate aspectele ce tin de pregatirile pentru nunta, recomandare de locatii si furnizori in functie de buget si preferinte.

PLANIFICARE

Intocmirea bugetului, to do list, realizarea desfasuratorului din ziua nuntii (orele la care trebuie sa ajunga fiecare furnizor astfel incat toate pregatirile sa fie gata la timp, programul artistic si orele de servire a meniului pentru o buna desfasurare a evenimentului).

COORDONAREA EVENIMENTULUI PROPRIU-ZIS

Coordonarea tuturor furnizorilor in ziua nuntii, inclusiv a locatiei, urmarirea desfasuratorului, gasirea de solutii acolo unde este cazul.

Descrierea pachetului in detaliu

INTALNIRE + OFERTA DE PRET + SEMNAREA CONTRACTULUI

La o prima intalnire vom discuta toate pachetele si serviciile in detaliu, in urma careia va vom trimite o oferta personalizata in cazul in care nu va incadrati la nici unul din pachetele pre-definite. Dupa intalnire asteptam decizia voastra cu privire la oferta trimisa sau ce pachet va doriti din cele existente, dupa care va mai avea loc o intalnire, unde vom discuta in detaliu toate aspectele evenimentului si vom semna contractul.

 

ALEGEREA FURNIZORILOR SI STABILIREA INTALNIRILOR

De aici, noi ne putem apuca de treaba, voi puteti fi relaxati pentru ca in functie de conceptul sau tematica nuntii si bugetul vostru, vom solicita oferte de la furnizori si impreuna ii vom alege pe cei potriviti.

Ne ocupam inclusiv de toate programarile pentru intalnirile cu furnizorii (locatia, biserica, invitatii, aranjamente florale, décor, fotograf, videograf, band, rochie mireasa, costum mire etc la care vom participa impreuna cu voi, iar acolo unde veti considera ca nu este obligatorie prezenta voastra vom participa doar noi, urmand sa va comunicam toate informatiile si aspectele discutate.

Daca nu locuiti in Romania, dar doriti sa aveti nunta aici, nu este nicio problema, noi vom tine legatura pe mail, skype, telefon etc. Ne vom intalni noi cu furnizorii sa discutam toate detaliile sau organizam conferinte video Skype cu ei sau alcatuim un program organizat intr-una din vizitele voastre in tara pentru intalnirile cu furnizorii.

 

Tinem legatura cu furnizorii pe tot parcursul perioadei de organizare, daca intervin schimbari de orice fel, avem grija ca toti cei implicati sa fie informati in acest sens. Ne vom asigura ca toti vor stii ce au de facut pentru ca in ziua evenimentului totul sa decurga fara probleme.

CONSULTANTA PE PARCURSUL PREGATIRILOR

 

Daca aveti nevoie de sfaturi sau simtiti nevoia sa ne intalnim sa discutam orice aspect, cu mare drag va stam la dispozitie si va ajutam cu orice aveti nevoie.

 

BUGET SI LISTE

Impreuna vom creiona bugetul astfel incat sa ne incadram cu tot ce tine de nunta, vom avea un to do list al nostru si vom face si pentru voi un to do list pentru a putea respecta deadlineurile si a stii exact ce avem de facut. De asemenea vom realiza desfasuratorul cu orele la care trebuie sa ajunga furnizorii si programul nuntii.

 

Va vom tine la curent cu stadiul pregatirilor, astfel incat voi sa nu aveti griji si sa va bucurati de timpul ramas pana la nunta.

 

COORDONAREA IN ZIUA NUNTII

Noi vom ajunge in locatie in dimineata nuntii (daca este in Bucuresti sau Ilfov, daca este mai departe vom fi acolo cu o zi inainte) pentru a avea grija ca locatia si furnizorii sa livreze produsele si serviciile asa cum am discutat si sa ne asiguram ca totul decurge conform programului alcatuit. Astfel ca in momentul cand voi si invitatii veti ajunge in locatie, totul sa fie pus la punct si sa avem un inceput de petrecere perfect. Si petrecerea va continua la fel de frumos pentru ca noi vom fi acolo si vom avea grija de acest lucru.

 

*Pentru nunti care au loc in Bucuresti. Pentru alte zone, se vor adauga cheltuielile cu deplasarea (transport si cazare). 

*Pret valabil pentru evenimente cu maximum 150 de invitati.

*Pret valabil pentru evenimentele din 2023.

O scurta prezentare in varianta animata

O scurta prezentare in varianta animata

Watch Now
bottom of page