top of page

Cum incepe colaborarea cu noi?

   Dupa momentele emotionante ale cererii in casatorie sau primele momente impreuna cu bebelusul, in care explozia de endorfine, euforia si fericirea si-au spus cuvantul, povestea isi urmeaza cursul firesc si gandurile cu privire la inceperea organizarii nuntii sau botezului se strecoara incet si sigur. 

   In aceasta etapa puteti incepe un mic research de organizare, si veti observa ca sunt foarte multe lucruri de pus la punct si multe detalii minutioase consumatoare de timp. Gasirea locatiei ideale si a furnizorilor potriviti, cereri de oferte pentru absolut toate detaliile, invitatii, band, fotograf, videograf, aranjamente florale si decor, cazare pentru invitati in unele cazuri, biserica si orice detaliu care iti vine acum in minte. Toate acestea va pot duce la concluzia ca aveti nevoie de cineva care sa va ghideze in tot parcursul de organizare. Fie ca aveti deja stabiliti anumiti furnizori sau d-abia acum incepeti pregatirile, noi va putem fi alaturi din orice moment si pana la final pentru a ne asigura ca totul a iesit asa cum v-ati dorit.

   Asadar ati decis ca aveti nevoie de un wedding planner sau de un ajutor in organizare si ati ajuns si pe pagina noastra, lucru pentru care ne bucuram si va uram bun venit.

   Urmatorul pas este sa ne contactati pentru a stabili o intalnire, in cadrul careia ne vom cunoaste, vom discuta despre evenimentul vostru si despre pachetele si serviciile pe care noi le oferim. 

   In zilele imediat urmatoare cand veti hotari ca ne veti alege pe NOI sa va fim alaturi pe drumul organizarii evenimentului vostru, ne vom lua toate uneltele si vom porni intr-o calatorie frumoasa, vesela, organizata, foarte organizata, care sa va asigure o destinatie perfecta, si anume, nunta voastra sau celebrarea venirii pe lume a bebelusului vostru (sau de ce nu, amandoua :) ).

bottom of page